Visie op verwarmen

IS HET WARM OF TE KOUD

Het binnenklimaat

Uitgangspunten

  • welke situatie willen we bereiken
  • hoe groot is de ruimte
  • wat zijn de mogelijkheden
  • bestaat er al een inventarisatie

Elke ruimte zijn eigen comfort

Kundig adviseren is pas mogelijk na inventariseren van de wens of de vraag. Hoe krijg ik het ter plaatse warmer met de centrale verwarming een standje lager, het toilet spoelen met regenwater en wassen op zonenergie, waar komt veilig de accu ruimte? De interieurarchitect leidt u graag langs de mogelijkheden.

 Het tijdperk van bewust verwarmen met laag energie verbruik

Wat is er nieuw op dit gebied, wat kan de situatie verbeteren, wat sluit mooi aan, wat is veilig, hoe wordt er geventileerd, hoe blijft de temperatuur constant bij een prettige luchtvochtigheid in keuken of sauna, fitnessruimte of slaapkamer, thuiswerkplek of op kantoor.

Op vragen is duidelijk antwoord te geven soms met een visie over de gehele woning, soms met betrekking tot één plek.

 Wat is de waarde van de kosten

Het kan eenvoudig, simpel, effectief, verrassend, anders of gewoon. Voor het ene komt een installateur, voor het andere hoef je alleen de stekker in het stopcontact te steken. Soms is het een plug-in via wifi bestuurd, maar vaak volstaat gewoon aan / uit bestuurd van uit zelfsturende techniek. Elke bron, aard-wamte, regen-water, zon-licht, heeft zijn eigen charme en effect, gas, hout – al opgewekte elektriciteit, gelijk- of wisselspanning, eigen of ingekochte stroom. De vorm is telkens anders, net als de plek en de ervaring en de prijs, versus gebruikers geluk en levensduur. Het begint met een inventarisatie, na een algemene kennismaking met terugkoppeling, wanneer mogen we beginnen?

Slide
LLeHs Special
240719 llehs mini
240218 Haard
240719 diagram kleur

Meer weten over dit project?
Of heeft u een vraag?

Kom in gesprek en bezoek ons huiskamer atelier.
We denken graag met u mee.