Aankleden van architectuur

HAUTE COUTURE VAN RUIMTE

meubilair, objecten, wanden, plafonds en vloeren

mogelijkheden

  • rust, in licht en demping van geluid
  • ruimtelijk groter lijken of juist intiemer
  • van keuze naar offerte – bestelling en eindresultaat
  • mode of stijl

raambedekking

Laten we beginnen met de keuze van stof: kleur of patroon, kamerhoog of banen naast elkaar. Gemiddeld zijn er 300 stofstalen bij ons in huis. Voor drapes, wave, vlinder of enkele plooi, rolgordijn of Luxaflex, Plissé of Duette, misschien wel Swissblinds, maar wat te denken van een non-woven folie met optimale brandweerbaarheid, watervastheid. Geen inkijk maar raambedekking die wel licht doorlaat. Lekker makkelijk wasbaar, of bediening die werkt als je niet thuis bent. Of toch maar iets van papier, of hout, echt met 95 jaar ervaring in aankleden van architectuur, durven wij te zeggen: "Kom bij ons langs voor keuze en begeleiding."

stofferen van meubels

Stoer in deze is om te laten weten dat zelfs de Kip kampeerwagen door ons onderhanden is genomen. Zeker, het mocht niet te gek, maar vernieuwend is het zeker. Bas van Pelt ooit – gestart in de jaren '30 koos er voor om mahoniehouten fauteuils te bespannen met rubber singels, buisframe meubels te omkleden met zeegras of ijzergaren, buffetkasten te betegelen, lampen te voorzien van hennep kappen. Wellicht denkt u wat ik nodig heb is een fijne stof voor op mijn fijne bank; we denken graag mee, komen met een voorstel of beantwoorden de vraag gewoon.

231126 tapijt
20230618_135013
240330 egger stenen kunststof
240404 couture
productie model tot 1934 (3)
rust-2
240719 materiaal_
240626 BD Barcelona

vloerbedekking

Kamerbreed, een karpet of loper op de trap, rolvast voor de rollende stoel, nat te reinigen of juist stug om niet op uit te glijden. Historisch bepaald, namaken van het versleten origineel. Trots zijn we op onze eerste serie paperclip tapijten sinds 1931. Materialen kennen we tot op de oorsprong, soms zelfs kunt u het tapijt leasen en wil een fabrikant het terug na gebruik.

behang met effect

Naast de ramen en de vloeren, zijn er de wanden en het plafond, met of zonder ornamenten als rozetten, de plint of lambrisering. Het gaat van zijde tot alcantara, houtnerfprint tot vergezicht. Voorbeelden te over, zonder probleem maken we op basis van een foto duidelijk wat het effect kan zijn zodat u kunt zien wat het gaat worden.

De ambachten en vakspecialisten om het allemaal te kunnen uitvoeren, maken deel uit van ons netwerk. Zelfs het onderhoud kan daar deel van uitmaken. Het begint met een vraag.

Meer weten over dit project?
Of heeft u een vraag?

Kom in gesprek en bezoek ons huiskamer atelier.
We denken graag met u mee.