Eerste indruk bij binnenkomst

WELKOM

Bij binnenkomen, ervaar je ruimte.

 

Uitgangspunten

  • de wens op de eerste plek
  • aftasten van de mogelijkheden
  • het reële budget
  • toepassing van product of speciaal ontwerp

Kom binnen klinkt gastvrij

Jas ophangen, schoenen wisselen, soms een kinderwagen of rollator opbergen, wellicht een hondenmand neer zetten, start van een trap naar boven en/of beneden en veelal ook de ingang naar het kleinste kamertje. Alles in één ruimte: de entree.

 Van product tot ontwerp

In bestaande architectuur, nieuwbouw of monument, kunnen we vaak meerdere kanten op. Bij binnen - huisarchitectuur kan veel, bijna alles. Welkom in de ruimtelijke wereld van mogelijkheden.

Het simpelweg ophangen van een garderobe als standaard product verwacht kennis van de schroef met plug in de muur om jaren te kunnen blijven hangen. Van eenvoudig mooi vormgegeven item tot speciaal ontwerp, het kan allemaal bij ons. We verrassen u graag met het antwoord. Het liefste binnen een prijs naar verwachting.

Van prijs tot levering

Als de vraag met een oplossing beantwoord kan worden, speelt originaliteit vaak een grote rol in de prijs. Bestaande producten hebben een handelsprijs die vergelijkbaar is, de kunst is de juiste te vinden en die te verbinden met de emotie van gunnen. Is het unieke de prijs waard? Volstaat een praktische aanpassing of werken we speciaal op maat. Hieronder een paar voorbeelden van eenvoud waar we ons graag mee profileren.

240131 Trap Dennis en Juliette
240324 kleinste kamertje
240131 Keuken Dennis en Juliette
240324 nieuwe trap naar tussenkamer

Meer weten over dit project?
Of heeft u een vraag?

Kom in gesprek en bezoek ons huiskamer atelier.
We denken graag met u mee.