Productontwikkeling

Warmte als zonlicht - LLeHs

Productontwikkeling in algemene zin, met LLeHs als voorbeeld.

LLeHs: Long Lasting electric Heating system

Het idee – daar begint het mee, daarna is het de samenwerking die je verder brengt. Functie -Vorm en Techniek laten samenvloeien tot 1 geheel, vraagt om materiaal, meedenkers, investeerders, beschermers maar de eerste stap is kijken of het werkt in een model.

Ruim 30 jaar na het idee kwam er een essentieel onderdeel op de markt en kwam het prototype tot stand.

Bedrijfszeker en keurmerk

Overleg met partners, inginieurs, gezamenlijke presentaties op beurzen, persoonlijke gebruikservaring delen in een proef opstelling, er komt heel wat bij kijken. Bij toepassing op locatie is op dit punt veel te danken aan de samenwerking en ontwikkeling samen met Michel Trompert  -van ruysdael glas- want we “spelen” in onze gedachte met dezelfde warme golflengtes uit het licht van de zon.

 

Bedrijfszekerheid en keurmerk, Aan een officieel keurmerk voor ruimtelijke ir-verwarmingsapparaten wordt in Duitsland gewerkt, we staan in de rij voor het certificaat. Het kema-keur veiligheid al een feit, energie gebruik en de afgifte van de warmte ook, gestabiliseerd met een sensor die schakelt tussen de 50 en maximaal 70 graden. Meer hierover op deze site onder – visie op verwarmen.

In Europees verband zijn we samenwerkingen aangegaan met Consentino voor de keramische platen in Spanje en via de Pillen Group in Duitsland voor het vastleggen van de koolstofdraden.