Samenwerken

met ontwerpers en producenten

Samenwerken

Wat is er 'actueel' aan samenwerken – feitelijk het werk van iedere dag. Het werk - de orders - de uitvoering - de begeleiding - de gesprekken, Een collage van dagelijks gebeuren, het onderhouden van contacten, het lezen van informatie, tekenen / ontwerpen in alle rust.

Soms is het aan de filosofische leestafel – soms op de fiets door de stad om foto's te maken van details van het interieur van de stad, gebouwen bezichtigen met de architect, bouwmaatschappij of makelaar. Een lezing bijwonen van de -BNI -BNO-REM, over veranderingen aan regelgeving / veiligheid, leren over constructies, onderhoud, restauraties.

Samenwerken

is ook dromen over de toekomst.

Trots zijn we op de samenwerking met studenten die ons vragen of ze mogen komen stagelopen – ons SBA keurmerk geeft daar toestemming voor. Soms in een groepje, meestal solo maar ook op projectbasis in te huren als tafeldocent of vakspecialist.

Virtueel een beeld laten ontstaan waarbij de toekomst al een beetje zichtbaar wordt, hoe leuk is dat. Een prospectus maken, een handleiding of heel marketing plan, het kan …….. als je wilt.